ghfhffgfmhj

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Serpent gt cobra 1/8 on road electric kit

   Mε την serpent να ανακοινωνει την αφιξη του καινουργιου αγωνιστικου ηλεκτρικου rally game κιτ της επιβαιβεωνετε οτι ο χωρος των large scale 1/8 ηλεκτρικων on road αυτοκινητων και οχι μονο εχει αρχισει για τα καλα και ισως υποσχετε σιωπηρα οτι μελλοντικα θα μπει μια τετοια κατηγορια και σε αγωνες (μακαρι να δουμε κατι τετοιο και στην ελλαδα)
    Ετσι λοιπον λιγο μετα την ανακοινωση της θερμικης εκδοσης η serpent αναλαμβανει να ταραξει τα νερα και στα EP 1/8 rally game. Το μοντελο ανεβαζει πολυ ψηλα τα στανταρ της κατηγοριας δεδομενου οτι ο μοναδκος ανταγωνιστης του ειναι το κιτ της Ofna dm1 και εχοντας ενα ονομα "βαρυ σαν ιστορια" δεν θα μπορουσε να κανει κα αλλιως!
   Σασι απο αλουμινιο 7075 3mm, carbon πυργοι αναρτησεων 4,5mm , big bore αναρτησεις 16mm , βαση μοτερ (τυπου slide) με μονο μια βιδα ευκολης ρυθμισης του gear mesh ειναι μερικα απ τα specs που ανακοινωνει η serpent !
  Aυτο που μου αρεσε εκτος των αλλων ηταν η πολυ ομορφη κατανομη χωρων η οποια τοποθετει τις μπαταριες  εκατερωθεν και ετσι δινει ενα πολυ μαζεμενο κ  κεντραρισμενο συνολο , το μονο κακο αν κρινω απ τις φωτογραφιες ειναι οτι το μοτερ λογω της θεσης που εχει μπει ,εμπρος και αριστερα , θα πρεπει να εχει περιορισμενο μηκος ωστε να χωραει προφανως κατω απο 75mm!
 Να σημειωσω οτι το μοντελο αναμενετε προς τα τελη αυγουστου και το κιτ θα περιλαμβανει μονο το σασι χωρις το καπακι και τα ζαντολαστιχα!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.