ghfhffgfmhj

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Inferno GT2 Race SPEC Ceptor Brushless

  Ενα νεο brushless ασφαλτινο rtr κλιμακας 1/8 θα εισαγει στην αγορα η Kyosho.Δεν ειναι αλλο απ το ανανεωμενο  γνωστο Gt2 race spec που εκανε πριν απο λιγους μηνες το ντεπουτο του σαν θερμικο ,το οποιο θα εφοδιαζετε με τα ηλεκτρονικα καλουδια της σειρας 1/8 ve που εχουν ηδη τα χωματινα μοντελα της kyosho!
  Ετσι λοιπον μετα την traxxas και το XO 1 κλιμακας 1/7 ερχεται και η Kyosho με την δικη της ασφαλτινη brushless προταση να ανοιξει εμπορικα τον χορό των 1/8 ασφαλτινων ηλεκτρικων rtr κατι που μεχρι τωρα απουσιαζε εντελως απ τον χωρο των Rc cars!
   To gt2 ve ceptor χρησιμοποιει το ιδιο ακριβως πατωμα με την θερμικη εκδοση και φερεi το ηδη γνωστο conversion κιτ για ηλεκτρικη μετατροπη της Kyosho  τα καινουργια σερβο της σειρας  race spec οπως και την ψηφιακη kt 201 2,4ghz τηλεκατευθυνση !
  Αυτο λοιπον που πηγε να κανει η kyosho πριν απο 3 περιπου χρονια με τον προκατοχο gt2 ερχετε και το πραγματοποιει τωρα με το ανανεωμενο  gt2 race spec ve.Χαρας ευαγγελια λοιπον για τους λατρεις των ηλεκτρωκινητων large scale rc που δεν θα χρειαζετε πλεον να αγωραζουν την θερμικη εκδοση και να την μετατρεπουν σε ηλεκτρικη αν και βεβαια το χρηματικο αντιτιμο για την αγορα ενος gt2 ve δεν θα ειναι καθολου ευκαταφρονητο ειδικα τον πρωτο καιρο κυκλοφοριας του, ενω εκτος των αλλων μαζι με το προσφατο ολοκαιργιο λεξαν audi r8 lms και τα ανανεωμενα aston martin dbr9 και corvete  θα διατιθετε και με ενα λεξαν κατασκευης Kyosho που θα ονομαζετε ceptro ,βεβαια αν παρατηρησετε το σουλουπι του λεξαν φαινετε να ειναι μια μιξη του mc laren gtr που εφοδιαζε παλαιοτερα το Gt2  και της πανεμορφης mc laren mp4 με λιγο διαφορετικα εμπρος φωτιστικα σωματα!



Το σουλουπι του ceptor body θυμιζει λιγο απ το παλαιοτερο mc laren body της σειρας gt2 και λιγο απ το πανεμερφο  super car mc laren mp4 και ειναι ηδη διαθεσιμο σε καποια γερμανικα καταστηματα.

   Το μοντελο ειναι ηδη διαθεσιμο για αγορα απ την Kyosho και αλλα μεγαλα καταστηματα του εξωτερικου σαν προπαραγγελια αφου αναμενετε στις αρχες σεμπτεμβριου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.