ghfhffgfmhj

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΙΣΙΩΜΑ ΛΥΓΙΣΜΕΝΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ

   Υπαρχει μια πολυ απλη διαδικασια που μπορει να σωσει την καλη μας εξατμιση οταν αυτη εχει λυγισει ή εχει κανει καποιο βαθουλομα μετα απο στουκα!
   Δε θα χρειαστουμε ουτε σφυρια ουτε καλεμια !Τα απαραιτητα υλικα για την επιδιορθωση ενος βαθουλοματος ειναι ενα μπουκαλι με γαλα ........ναι ακριβως κ τιποτα παραπανω!
   Θα εχετε παρατηρησει οτι εαν αφησετε ενα μπουκαλι με γαλα ή με οποιοδηποτε υγρο  μεσα στην καταψυξη αυτο θα φουσκωσει!Το φαινομενο αυτο θα μας βοηθησει ωστε να συνεφερουμε σε καποιο βαθμο η να κανουμε την εξατμιση μας να φαινετε οπως ηταν πριν!
     Πολυ απλα ταπωστε ολες τις εισοδους της εξατμισης γεμιστε την με γαλα και αφηστε την για ενα βραδυ μεσα στην καταψυξη!Η διαδικασια μπορει να επαναληφθει εαν δεν επανελθει εαν ωστοσο δεν βλεπουμε αποτελεσματα  αντι για γαλα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε νερο ωστοσο θα πρεπει να ελεγχουμε ανα 2 ωρες αφου μπει στην καταψυξη καθως το νερο κατα την τηξη του μπορει να παραμορφωση την εξατμιση !
    Να σημειωσω οτι η εξατμιση δεν πρεπει να ειναι  τσακισμενη ή να εχουμε προσπαθησει να την ισιωσουμε χτυποντας την γιατι  θα ισιωσει ναι μεν αλλα τα τσακησματα κ τα χτυπηματα θα μεινουν!

 ΠΡΙΝ:





ΜΕΤA
(1η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ME ΓΑΛΑ):





2η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ:

Τελικο αποτελεσμα μετα απο την διαδικασια παγωματος και γυαλισματος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.