ghfhffgfmhj

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

shcumacher manic twin engine

  Εχω ξανααναφερει την προτιμηση  μου ως προς τα shcumacher σε παλιοτερα θεματα !αυτο που μ αρεσει περισσοτερο μ αυτη την εταιρια ειναι το οτι παρουσιαζει διαφορες καινοτομιες συχνα πυκνα στα μοντελα της !
Στην περιπτωση του manic η καινοτομια δεν ειναι αλλη απ το διπλο μοτερ που εδραζεται στο μικρο κατα τα αλλα για 1/8 truck της αγγλικης εταιριας!
 Ειναι δυο ιδιου τυπου διαφορετικοι  κινητηρες με ξεχωριστους στροφαλους δηλαδη που ουσιαστικα μοιραζονται την  παροχη καυσιμου απο ενα καρμπιρατερ γι αυτο κ ειναι τοποθετημενοι στον οριοζοντιο αξονα του αυτοκινητου!
 Τα 2 μοτερ συνδεονται μεσω ενος ιμαντα μεταδοσης κινησης που ενωνει τους στροφαλους , οι οποιοι βεβαια για να δουλεψουν σωστα θα πρεπει να χρωνιστουν!!
 Αυτο που σιγουρα δε μπορει να αμφισβητησει κανεις ειναι ο μοναδικος ηχος που παραγει αλλα σιγουρα κ η δυναμη που εχει ωστε να κηνισει το παναλαφρο (3,7 Kg στεγνο)monster!
Εμφανισιακα η διπλη μωβ κεφαλη εντυπωσιαζει αλλα οχι τοσο η εξατμιση που οσο να ναι ενα διμπουρο θα πρεπε να εχει!!
 Οσο αναφορα τωρα το αυτοκινητο ειναι πολυ μαζεμενο κ ειναι κατι αναμεσα σε 1/10 κ 1/8 !
Αυτο που δε μου αρεσε ειναι οι πολυ λεπτες αναρτησεις οι οποιες κατα τα αλλα φαινετε να δουλευουν πολυ καλα ενω δυσκολα τερματιζουν! Μου αρεσαν πολυ τα σερβο του κ ειδικα του τιμονιου που φαινετε να ειναι αρκετα δυνατο κ γρηγορο για μαμισιο ενω επεισης η απουσια του κεντρικου διαφορικου κ η μεταδοση με ιμαντα θυμιζει περισσοτερο on road παρα monster truck(δεν ξερω αν ειναι βεβαια κ οτι καλυτερο για οff road οχημα η απευθειας μεταδοση μεσω ιμαντα αντι διαφορικου αλλα τουλαχιστον υσηχαζεις απο τα λυγισματα των κεντρικων ημιαξωνιων κ εχει πιο ομαλη λειτουργια το συστημα μεταδοσης)!
2 x .18

κοντα 1Kg ζυγιζουν τα μοτορια




ημηαξωνια τυπου revo αλλα ποιοτητας shcumacher με αλουμινιο cnc

monster truck με ιμαντα????????
προυποθεση για την την σωστη λειτουργια του κινητηρα ειναι ο ακριβης χρονισμος του,(θα πρεπει οταν το ενα πιστονι ειναι στο ανω νεκρο σημειο το αλλο να βρισκετε στο κατω νεκρο σημειο)

0.12sec στις 60 μοιρες κ κοντα 10 Kg δεν ειναι ασχημα








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.