ghfhffgfmhj

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

 Εδω μπορειτε να ενημερωνεστε για  αγγελιες μεταχειρισμενων rc

http://mantrarc.blogspot.gr/


Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Eπιτελους ηρθαν !! ....Hobbywing Ez Run max 8, max 6 και max 5


 Η πολυαναμενωμανη νεα σειρα car speed controlers της hobbywing ειναι πλεον και επισημως
ανηρτημενη στο link της εταιριας.
 Εδω και δυπ μερες τα νεα esc φιγουραρουν στην δυαδικτιακη σελιδα της hobbywing, η εκδοση max 8 εχει ηδη κυκλοφορησει στην αγορα  και ολοι περιμενουμε να δουμε τα πρωτα διαθεσιμα max 6 και max 5 προς πωληση στις βιτρινες (δυαδικτιακες ή μη) των ξενων καταστηματων και βεβαια το ακριβες αντιτιμο για την αποκτιση τους.

 Ο λογος για την νεα σειρα esc Ez Run με την κωδικη ονομασια (max) .
  H νεα σειρα esc Εz Run max συμφωνα παντα με την hobbywing εχει βελτιωμενο λογισμικο ,ειναι αδιαβροχoποιημενη  ,εχουν ενσωματωμενο bec με δυνατοτητα επιλογης για παροχη 6 ή 7,2v και νεας σχεδιασης διακοπτη εκκινησης με ειδικη προστασια απο σκονες υγρασιες κλπ .




 Διατιθενται σε τρεις διαφορετικες εκδοσεις (max 8 , max 6 , max5) οι οποιες απευθυνονται αντοιστιχα για κλιμακες (1/8 , 1/6 , 1/5).


Hobbywing Ez Run Max 5


Ez Run Max 6

Ez Run Max 8


 H μεγαλυτερη εκπληξη  για τους απανταχου fan της HW ερχετε απο τα δυο μεγαλυτερα αδελφια max6 και max5 τα οποια μπορουν να διαχειριστουν μεχρι 8s lipo battery (ναι 8s) ενω τα "κοντερ" των αμπερομετρων σταματανε στα 160 amp continuous current και 1050 amp peak current για το max6 και 200amp continuous και 1300 amp peak current αντοιστιχα για το max5.
 Μιλαμε δηλαδη για γνησια 5αρια speed control και καπου εδω η castle με το xl2 αποκταει δυο πολυ δυνατους αντιπαλους που σερνουν ενα πολυ δυνατο και αξιοπιστο ονομα.
 Μεσα σ ολα τα υπολοιπα η HW εφοδιαζει τα max6/5 με συστημα anti-spark , κατι το οποιο ισως θα πρεπει να ιοθετησουν ολες οι εταιριες στην κατασκευη esc απο 6s και πανω.
 Aς ελπισουμε οτι η hobbywing θα ακολουθησει την ιδια γραμμη που μας εχεις συνιθησει εδω και χρονια ,φτιαχνωντας ισως τα πιο value for money και αξιοπιστα  esc της αγορας .