ghfhffgfmhj

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

New gt8L bodies (inferno gt2)

                                    













Επιτελους τα νεα scale λεξαν για τα long based gt8 ειναι διαθεσιμα .
 Mετα το audi r8 που εβγαλε στην παραγωγη η kyosho για το gt2 πριν απο περιπου 2 χρονια και ενω πλεον τα περισσοτερα λεξαν της οπως το mclaren gtr ,audi a4 dtm,aston martin dbr9 ειναι πλεον discontinued η team c μας ξαναβαζει στο παιχνιδι των scale λεξαν και πλεον εκτος των αλλων θα εχουμα να επιλεξουμε αναμεσα στην πανεμορφη  mclaren mp4 την ferrari f458 και το nissan skyline gtr.
  Tα λεξαν ειναι κατασκευασμενα απο αρκετο χοντρο πολυκαρβουνικο παχους σχεδον 1mm  με σωστες αναλογιες και με πολυ καλο vacum forming και περιλαμβανουν sponsor decals.
 H μονη παραληψη της εταιριες οσον αφορα τα αυτοκκολητα ειναι το οτι απουσιαζουν τα λεγομενα detailing decals (τα αυτοκολλητα δηλαδη που τονιζουν της λεπτομεριες του αυτοκινητου οπως μασκα ,φωτα,παραθυρα κλπ) ειναι μια λεπτομερια που δεν θα επρεπε ομως να απουσιαζει καθως τα αυτοκκολητα ειναι το ημισυ του παντος για την τελικη εμφανιση ενος scale λεξαν.




 Επειδη ομως το πνευμα ενος μοντελιστη ποτε δεν ηρεμη τι θα λεγατε να καναμε custom βαφες και να κατασκευαζαμε καινουργια αυτοκκολητα  για μα ομορφυνουμε ακομα περισσοτερο αυτα τα λεξαν?
  Ξεκιναμε με την mc laren η οποια θα βαφτει στα χρωματα της αγωστικης mc laren mp4 12c gulf edition

Mc Laren mp4 12c Gulf edition









Επειδη οπως ειπα τα αυτοκολλητα αποτελουν το μεγαλυτερο κομματι αισθητικης παρεμβασης μετα την βαφη ενος λεξαν σχεδιαστηκαν σε ειδικο προγραμμα ολα τα detailing decals του αυτοκινητου και τυποθηκαν σε διαφανες αυτοκκολητο βυνιλιο οπως επεισης και τα sponsor decals











Το θεμα θα ενημερωνετε με νεο φωτογραφικο υλικο οποτε μεινετε συντονισμενοι!


Ferrari f458 challenge raymond edition